تاریخ: ۱۰ اسفند ۱۴۰۱ ، ساعت ۲۰:۰۶
بازدید: ۹۰
کد خبر: ۲۹۴۴۹۷
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی

جهش قیمت سنگ آهن | چین چشم انداز فولاد را تقویت کرد

‌می‌متالز - معاملات آتی سنگ آهن در روز چهارشنبه جهش کرد؛ زیرا آمار‌های بهتر از حد انتظار فعالیت تولیدی چین، امید‌ها را برای بازگشت تقاضا در بزرگترین تولیدکننده فولاد جهان افزایش داد.

به گزارش می‌متالز، معاملات آتی سنگ آهن در روز چهارشنبه جهش کرد؛ زیرا آمار‌های بهتر از حد انتظار فعالیت تولیدی چین، امید‌ها را برای بازگشت تقاضا در بزرگترین تولیدکننده فولاد جهان افزایش داد.

معاملات آتی سنگ آهن ماه می‌در بورس کالای دالیان (DCE) پس از بسته شدن حدود ۰.۸ درصد کاهش در جلسه معاملاتی قبل، با ۲.۴۲ درصد افزایش به ۹۰۸.۵ یوان (۱۳۱.۶۴ دلار) در هر تن پایان داد.

در بورس سنگاپور، سنگ آهن معیار آوریل (SZZFJ۳) تا ساعت ۰۷:۰۳ به وقت گرینویچ با ۲.۱۷ درصد افزایش به ۱۲۶.۰۵ دلار در هر تن رسید و افزایش قیمت ثبت کرد.

شاخص مدیران خرید بخش تولید چین (PMI) در ماه گذشته به ۵۲.۶ رسید که بالاترین میزان مشابه از آوریل ۲۰۱۲ است. همچنین بالاتر از ۵۰.۱ در ماه قبل.

یو چن، تحلیلگر ارشد حوزه معدن مستقر در شانگ‌های در مشاوره Mysteel گفت: "ما بر این باوریم که داده‌های بهتر از حد انتظار اعتماد را به بازار تزریق کرده است. همچنین، انتظار بهبود مستمر در تقاضای محصولات پایین دستی (فولاد)، از قیمت مواد خام از جمله سنگ آهن حمایت کرده است. "

تحلیلگران Huatai Futures در یادداشتی گفتند که کارخانه‌های فولاد چین پس از از سرگیری تولید برخی کارخانه‌ها، انتظار می‌رود ذخایر سنگ آهن را برای تامین نیاز‌های تولیدی خود تکمیل کنند و بالاتر ببرند و افزودند که تولید این فلز داغ به طور پیوسته بهبود یافته است.

کک، یکی از مواد تشکیل دهنده فولاد نیز نشانه‌هایی از قدرت در تقاضا از خود نشان داد. کک (DCJcv۱) ۱.۸۶ درصد افزایش یافت؛ در حالی که زغال سنگ کک با ۲۰۳۳.۵ یوان در تن، تغییر چندانی نداشت.

همراه با بهبود تقاضا از طرف بخش‌های پایین دستی مصرف فولاد، قیمت‌های قوی مواد خام نیز از بازار فولاد حمایت کرد.

میلگرد در بورس آتی شانگ‌های ۱.۱ درصد، کویل نورد گرم ۱.۱ درصد و سیم مفتول (SWRcv۱) ۰.۹۸ درصد افزایش یافت. از طرفی فولاد ضد زنگ ۱.۳۶ درصد کاهش یافت.

الی وانگ، تحلیلگر ارشد نیکل مستقر در شانگ‌های از گروه مشاوره CRU گفت: «تقاضا (برای فولاد ضد زنگ) معمولاً در سه ماهه اول سال ضعیف است. علاوه بر این، موجودی نسبتاً بالا در انبار‌های Wuxi و Foshan نیز بر قیمت‌ها تأثیر گذاشته است.»

داده‌های NBS منتشر شده در روز سه‌شنبه نشان می‌دهد چین کل تولید فولاد خام خود را برای سال ۲۰۲۲ به حدود ۱.۰۱۸ میلیارد تن بازبینی کرده است که نشان‌دهنده کاهش ۱.۷ درصدی نسبت به سال قبل است. پیش از این، تولید سال ۲۰۲۲ را ۱.۰۱۳ میلیارد تن گزارش کرده بود که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲.۱ درصد کاهش داشت.

منبع: نبض بورس

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده